SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!

 As-Salam!
 
 
 Hye rakan2 sekalian! *apakah? sape kwn mu?!
Hari ni masa untuk membuat post psl game2 'I-tag-U,U-tag-other-people'
Haishhh! memanglah Me sangat 'rajin' untuk meng'tag' orang2 ni...Siapa je lah bakal mangsa yang kena tag lepas ni ye? ahahaha~ Bukan Masalah Me~~ *bersifat mauzmummah seketika..
So, this is the Syarat2:- *memang suka guna bahasa rojak sebegini
SYARAT-SYARATNYA?
Syarat dia mudah saje..tak payah susa2 nak taip2 n citer panjang lebar..
1.Wajib follow blog azfa..muahaha..
2.Wajib klik kat link ni dan "like"---->PHOTOGRAPHY CONTEST
3.Letak banner kat atas ni kat entry korang berserta dengan link segmen ni.
4.Tag 2 orang rakan korang atau lebih.Amat digalakkan supaya  lebih ramai joiners dan lebih ramailah yg visit blog korang yg cool tu..ye dak?
5.Last skali,postkan link entry korang kat komen segmen ni oke? done!
6.Tolong alert,jgn tingglakn link korang yg mcm ni:

"sayabudakhotgiler.blogspot.com"

Kalau sape yang bagi link mcm ni,Azfa denda piat telinga korang 5 juta kali oke...Tolong bagi full link mcm ni:

"http://sayabudakhotgiler.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html"

Baru lah senang Azfa nak masukkan link korang..

 So, Me tag ini orang2 yang cool :-

haha~ nasib lah you all sekalian~ Sila join ramai2 ye~
PEACE OUT!

4 comments:

  1. hai cak !! hilmi sudah datang dan sudah follow kamu dari segmen yang sama....nanty kalau rajin jom lah follow blog hilmi sekali..cekidauuutt ~


    http://storygempak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. terima kasih ye sebab join.jom blogwalking sekarang ! >_<

    ReplyDelete
  3. hye!! eiqa dari segmen yg sme!!
    eiqa follow sini!!
    jemputla ke blog eiqa!

    http://ctrie.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Hai.. Singgah dari segmen Jom Naikkan Jumlah Follower...
    Dah follow awak...
    Mari singgah blog saye plak... Follow lah sekali ye...
    http://ana-adni-collection.blogspot.com
    http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete