Contes Blog Simple But Awesome

http://2.bp.blogspot.com/-Ze3uEalMD2U/Tr93iObkINI/AAAAAAAAAs8/efPuHq2K1z4/s1600/banner+.png


As-Salam!
Anda-anda nampak banner kat atas? Me try the joining the competition.Ok ayat karut dah keluar.But, at the least I tak mencarut kan nyah? Awww~ *sepak perut sendiri
So, the syarat-syarat:-
-A Malaysian blogger
-MESTI ada blog
-Follow blog ini (tak wajib)
-Buat satu entry tentang contest ni and letak banner contest sekali
-Tag kawan blogger (tak wajib)
-Paste link entry di tapak komen

And the hadiah-hadiah, anda boleh merujuk kan di sini nya punnn~~~
Uii! hadiah dia, Kelas gittew! Titew nak hadiah pape pun boleh.Titew nak join jew sebab titew bosan..*phuih!
Tersangkut anak tekak.
Haha~ so, one word of advice, lain kali tuan-tuan blog wajib tulis 'Buat entry RINGKAS' haha~baru lah si banyak mulut ni tak melalut.
Sekian,
PEACE OUT!

No comments:

Post a Comment