Segmen| Jom tambah follower



As-Salam!
Hye~ hari ni nak join segmen sebab malas nak update..
Hoi! sape yang taip tu?? meh sini! pancung tangan! *eh?

The Syarat-syarat:-



  1. Ambik header kat atas, letak dalam entri beserta linkkan ke entri ini, dengan tajuk "JOM TAMBAH FOLLOWER"
  2. Dalam entri tu, nak tulis apa pun boleh, paling penting, ceritalah kenapa korang join segmen ni, kan
  3. Dah siap, hantar link entri tu kat ruangan komen dalam entri ni
  4. Tarikh tutup ahad ni 11 (11.12.11) menjelang tengah malam..

Syarat nombor satu dah dipenuhi..So, syarat nombor dua? ngeheheheheheh~~~~ xD
Alkisah, arakiannya, suatu ketika dahulu, di malam nan hening, di subuh yang gelap, dipagi yang cerah....
Bhahaha~ mukadimah macam minta penampo empat rasa!
Nak cerita pasal apa ye? hmm....
Pada suatu hari, sang kancil berjalan-jalan...Tiba- tiba, beliau mati tertelan burger...TAMAT...
eh? boleh ke macam ni?Cik Lulu boleh tampo budak gedik ni jap lagi... -,-'
Kenapa Me join segmen ni?
Sebab Me rasa bosan..Me sangat suka join segmen-segmen especially yang tak banyak syarat..And segmen ni nampak menarik...Oh! tak lupa juga untuk menambah bilangan pembaca blog hingusan ini.. xD (merendah diri ah konon)
*****************************************************
Dah... tu je kan?
Sekian....
PEACE OUT!

17 comments:

  1. As salam...salam kenal dan singgah dari segmen yang sama...selamat berblogwalking... :)

    ReplyDelete
  2. join blog anda..

    http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  3. salam singgah dari segment yang sama. jum follow2:) btw nice blog tau:)

    http://sweettedy.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. dd jenguk sini

    http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama jom lawat blog mama balik yer...:)

    http://maszull.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  6. Follow awk :)

    http://secretash.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower-by-lulu.html

    ReplyDelete
  7. Salam kenal ..

    Niena singgah sini ye ..

    Niena sudah follow kamu ..

    Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

    (Klik iklan Churp2 Niena ye.. )

    Jom daftar churp2 di blog Niena ,untung dengan hanya 1 klik .. Earning Churp2 lebih laju naik daripada nuffnang .. =)

    ReplyDelete
  8. singgah dan follow u dari segmen yg sama.. singgah la blog sy ok.. :D

    http://operasihitam.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  9. hai.. join ur blog dr segmen sme. follow my blog ok! thanks. hehe

    http://iejais2325.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Follow kamu jom follow saye balik salam perkenalan
    http://skyjuiceforever.blogspot.com/2011/12/segmen-i-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  11. marina terjah sini dari segmen lulu... :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  12. salam kenalan..syieda dtg dari segmen akak Lulu.. jom ke blog syieda.. @_@

    http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  13. hye , salam perkenalan sy dri segmen lulu

    jom singgah

    http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen yg sama :)
    folo kamu sekali..
    jom singgah blog Lala...

    http://fazieyla.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  15. follow dari segmen yg sama :)
    jejak kembali k ..

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  16. as-salam..

    singgah dari segmen lulu caldina..

    http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  17. done follow u :)

    singgah dari segmen lulu

    http://aiedasyid.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower-p.html

    ReplyDelete