Entry Memalam Buta (2)

As-Salam!
Wah! rajin Me hapdet memalam buta cmni kan?
Haha~ ni Me nak terangkan serba sedikit pasal My blog ni...(dasar x de keje)
Me memang excited terangkat bila tengok ada yang komen kat post2 Me.But, kadang2 Me tak balas. Sebab kalau Me balas balik kat situ, tuan punya komen nak baca ke? & kadang2 mana Me tau ada komen.Me tak buka e-mail.& kalau kat Shoutmix tu, orang tinggalkan pertanyaan..
Contoh.*wink wink


 Yes! Maybe anda2 rasa pertanyaan kak fiezah tu takde makna.But, bagi orang yang jiwang2 (mental) macam Me, Me memang nak tau ada ke, tak orang yang nak baca benda mengarut ni? Ada ke orang nak tengok blog sewel aku ni??
& kadang2...Me rasa exra-semangat, Me jawab or balas balik.Contoh yang 'choir' tu.Walaupun, Me tau yang maybe orang yang 'shout' tu ada kemungkinan untuk tak peduli pun, Me balas supaya anda2 yang lain tahu yang Me still alive lagi. Me sayang semua pembaca me. Me tak gunakan istilah follower sebab Me rasa macam merendahkan para pembaca. Dah lah sanggup baca/follow but, Me rendahkan pula 'darjat' anda2?? Memang tak patut!
 So...Jangan rasa meluat or menyampah kat Me kalau Me ignore je pernyataan/pertanyaan korang. ok? Me still baru dalam dunia blog ni. Tak sampai pun setengah tahun.So, Me still gelabah kalau ada orang tanya "sihat?" or "tadi makan apa?" or "ko sihat ke tak sebenarnye?" .Me tak tau nak respon camne. Nak balas kat mana? Nak jawab balik macam mana? Semua tu Me tak tau lagi..(NOOB)
But, Me Balas balik dengan jadi silent reader blog anda2.Me follow & baca post2 anda2. Walaupun Me tak tulis kat shoutbox "following u back".Me bukan jenis yang kecoh-seMalaya. Me lebih suka jadi silent reader sebab takde faedah pun Me tulis "thx sebab komen my post" kat blog anda2 sebab maybe anda tak perasan pun ada komen dari budak-kecik ni..Understand? Thanks!
PEACE OUT!

2 comments:

  1. hehe. ada nama saya lak kat sini..

    ehee. rileks. tak payah gelabah2 ye dik. hehe :)

    ReplyDelete