Blog Aku Dan Follower

As-Salam!
hehe~ kali ni nak join segmen Encik HH (again)!
lalala~ segmen yg encik HH buat selalunya, yang santai so, senang sikit nk join...xdelah nk kne perah otak betul x? eh! dah jadi bende lain pulak!

2 Follower terawal:
farahIzzaty Sanusi
Nur Adibah Razali

 2 Follower paling best :
Ah sudah.....dua je ke? tak boleh tag semua sekali ke? ^^
So, Me tag dua orang ni mewakili semua pembaca yang best <----Me x bodek sesape (",)

NinjaKucing.(nama penuh tak diketahui) *internet slow..xboleh cari

 ✿My SweeT LiFe InSiDe (●*∩_∩*●)(cik sue)


 2 Follower terakhir (terbaru):
terakhir? mane bulih! nnt mereka2 xnk follow dh sebab dah ad yang terakhir (pandai2 je budak ni...ingat ko punye ke?
Wan Mursyidah

Amalina (xdpt 'link'kan ke entry)

Sedikit kata penghargaan buat pembaca blog:
Hye semua! terima kasih sebab sudi nk baca blog comot Me ni...Al-Maklumlah..blog budak sekolah...Mesti selekeh je ghopenye kan? Buat para pembaca, Me tak letak istilah 'follower' sebab anda bukan pengikut'
tapi, 'pembaca' betul tak? Anda dah buang 2minit masa anda untuk jadi pembaca, tiba2, Me rendahkan pula darjat anda dengan panggil anda 'pengikut'? ish3...tak patut....So, My highest gratitude goes to all of you..Without you guys, I would've deleted this blog...thanks again  *kesat air mata
*tibe2 kuar BI lak...ehehe~ *lempang diri sndiri
************************************************
ok...siap akhirnye....nak buat entry ni pun sampai 2 jam...serious! Me tak tipu! first time post gunakan laptop
Tak pro lagi lah....hehe~

PEACE OUT!

4 comments:

  1. waaa awk pun ikut segmen ini...upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

    Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

    www.cayob.com

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen sama...kalau sudi singgahlah ke blog Kancil

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...


    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete